Maaliskuun koulutusviikonlopussa 16.-17.3. Tampereella on tarjolla tosi mielenkiintoinen päivä lauantaina, kun Parisuhdekeskus Katajan Kaisa Humaljoki tulee kouluttamaan PariAsiaa -ohjaajakoulutukset.

Lisäksi sunnuntaina on koulutusta vertaistukiryhmien vetämisestä kiinnostuneille sekä edunvalvonnan ja Facebook-ryhmien ylläpitäjien työryhmät tapaavat.

Koulutus järjestetään yhdistyksen uudella toimistolla osoitteessa Näsilinnankatu 22 A, Tampere. (3krs.)

LAUANTAI 16.3.

Klo 11.30-20.30 (tarkempi aikataulu sivun lopussa)

Parisuhdekeskus Katajan Kaisa Humaljoen osuus lauantaina sisältää kaksi eri teemaista PariAsiaa®-luentoa (www.pariasiaa.fi):

1. Oivalluksia parisuhteen tunnetaitoihin
2. Parisuhteen voimavarat kumppanin sairastaessa

Koulutuksessa tarjotaan työvälineitä tunnetaitoihin sekä työvälineitä kohdata parisuhteen kysymyksiä silloin, kun toisella tai molemmilla puolisoista on fyysistä tai psyykkistä sairautta. Luentojen sisältöä voi hyödyntää mm. luennoidessa, vertaisryhmissä keskustellen, vertais- ja järjestötapahtumissa parisuhdeteemaisena keskustelun herättäjänä.

Koulutuksen tavoitteet:
• lisätä parisuhdeteemoihin liittyvää ymmärrystä
• antaa valmiudet ohjata kaksi tunnin mittaista PariAsiaa®-luentoa
Koulutuksen jälkeen koulutettavat saavat käyttöönsä luennoitsijamateriaalin (diat ja diaselitykset).

Koulutus antaa eväät mm. järjestää ko. koulutuksia alueellisesti eli ns. parisuhdeiltoja jäsenillemme sekä käsitellä teemaa vertaistukiryhmissämme.

SUNNUNTAI 17.3.

klo 9.30-14.30 (tarkempi aikataulu sivun lopussa)

Sunnuntaina on työryhmien työskentelyä, joten koulutukseen voi osallistua molempina päivinä jos

1) uusien verkossa tapaavien, suljettujen ja ohjattujen ryhmien ohjaaminen kiinnostaa

2) olet uusi vertaistukiryhmän vetäjä tai se kiinnostaa sinua

3) olet admin tai lähdössä ylläpitäjäksi Facebook-ryhmiin

4) haluat olla mukana edunvalvonnan työryhmässä.

Myös osallistuminen vain sunnuntain työryhmään onnistuu.

Tule mukaan! Yhdistys korvaa  matkakulut julkisen kulkuvälineen mukaan, mahdollisen majoituksen sekä tarjoaa koulutuksen ja ohjelman mukaiset ruokailut.

Ilmoittautumiset:

• majoittujat huonevarausten vuoksi ma 4.3. mennessä
  • muut ke 6.3. mennessä.

Laita viestiä elina.purho(a)endometrioosi.fi. Kerrothan, osallistutko vain toiseen päivään vai molempiin.

Viikonlopun aikataulu:

Lauantai