KUTSU ENDOMETRIOOSIYHDISTYKSEN SYYSKOKOUKSEEN

Lauantaina 15.12.2017 klo 16.00

Paikkana on Scandic Tampere Station, Ratapihankatu 37, Tampere

Yhdistyksen Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  5. Päätetään jäsenmaksun suuruudesta varsinaisten, kannattaja- ja kunniajäsenien osalta
  6. Päätetään hallituksen puheenjohtajan sekä muiden hallituksen jäsenten palkkioista
  7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä talousarvio seuraavalle vuodelle
  8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja
  9. Valitaan hallituksen muut jäsenet
  10. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat
  11. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
    1. Sääntömuutosehdotus. Sääntömuutosehdotus lähetään sähköpostitse lokakuun aikana kaikille vuoden 2018 jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Ehdotus löytyy myös nettisivuiltamme www.endometrioosi.fi/ajankohtaista marraskuun alusta lähtien.
  12. Päätetään kokous

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen vuosikokouksessa käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle perjantaihin 10.11.2018 mennessä.

Kutsu koskee kaikkia jäseniä, jotka ovat maksaneet vuoden 2018 jäsenmaksun. Tilaisuus on maksuton. Kokouksen jälkeen uuden hallituksen järjestäytymiskokous ja rento illallinen kaikille syyskokoukseen osallistujille.

Tarjoilun vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumiset viimeistään 1.12. sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja@endometrioosi.fi . Ilmoitathan samalla myös mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Puheenjohtajaan voit olla yhteydessä myös, jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä.

Lämpimästi tervetuloa!

Tanja Sallanniemi