TERVETULOA VERTAISTUKIRYHMÄN VETÄJIEN KOULUTUSPÄIVÄÄN!

Vertaistukiryhmän vetäjien oma koulutuspäivä järjestetään lauantaina 6.10 Tampereella.

Koulutus on tarkoitettu vapaaehtoisille, jotka vetävät Endometrioosiyhdistyksen vertaistukiryhmiä, mutta lisäksi mukaan toivotaan myös ryhmänvetäjyyttä harkitsevia.

Ensi vuoden aikana aloitamme myös verkossa toimivat, suljetut ja ohjatut vertaistukiryhmät. Jos sinua kiinnostaa verkkoryhmissä toimiminen, kannattaa myös lähteä mukaan. Tämä koulutus luo hyvän pohjan vuoden 2019 jatkokoulutukselle, jonka jälkeen voit alkaa verkkoryhmien ohjaajaksi.

Aloitamme päivän klo 11.30 ja lopetamme klo 19. Tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta.

Yhdistys tarjoaa koulutuksen tarjoilut sekä korvaa matkakulut julkisen kulkuvälineen mukaan.

Ilmoittaudu viimeistään 23.9. jutta.laino(a)endometrioosi.fi