Voimauttavan valokuvauksen työpajat

Tänä vuonna Aluetapahtumat toteutetaan maksuttomina Voimauttavan valokuvauksen työpajoina. Työpajoissa sinut ohjeistetaan voimauttavan valokuvauksen saloihin ja periaatteisiin. Teemme muutaman valokuviin liittyvän harjoituksen ja pääset tekemään kuvausretken parisi kanssa sekä huipennuksena ihastelemaan omiasi ja muiden kuvia yhteisessä hetkessä.

Työpajojen kuvia tullaan halutessasi käyttämään ensi vuonna 20v juhlavuoden näyttelyssä. Kuviin yhdistetään tarinoita elämästä endometrioosin kanssa. Lähtökohtaisesti toivomme, että jokaisesta työpajasta tulisi useamman osallistujan kuvia näyttelyyn.

Pirkanmaan työpaja syksyllä 22.8. klo 18-21 sekä 12.9. klo 18-21

• Työpajan tapaamiset pidetään yhdistyksen toimistolla Ylöjärvellä
  • Osallistujamäärä max. 8 hlöä
  • Osallistuminen edellyttää sitoutumista jokaiselle tapaamiskerralle ja kuvausretken toteuttamista parin kanssa tapaamisten välillä
  • Ilmoittautumiset jutta.laino(a)endometrioosi.fi

Syksyn muiden työpajojen paikkakunnat ja ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.