Tervetuloa uusien iltaan, aluetapaamiseen!

Haluaisitko tavata muita endometrioosia sairastavia, tulla kuulluksi omien oireden kanssa ja kysyä neuvoa sairauden omahoidosta? Tule uusien iltaan tutustumaan yhdistyksen toimintaan ja toimijoihin syksyn aluetapahtumassa.

Torstaina 28.9. klo 17.30- 20.00 Kampin palvelukeskuksessa (Salomonkatu 21 B, Helsinki), kerhohuone Broidi, 2. kerros.

Illan aikana tutustumme toisiimme, saamme Endometrioosiyhdistyksen projektikoordinaattorilta Maijalta tietoa endometrioosista, yhdistystoiminnasta ja mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena ja vaikuttaa. Syödään myös pientä iltapalaa samalla.

Tervetuloa mukaan tapaamiseen juuri sellaisena kuin olet, ei paineita!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 26.9. ja kerro samalla mahdollisista allergioista tai ruokavalioista: maija.boren@endometrioosi.fi