YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS 9.12.2017

Yhdistyksen syyskokous järjestetään lauantaina 9.12 klo 16 Tampereella.

Vuosikokouksessa valitaan hallitus vuodelle 2018. Hallituksen jäsenyys on tärkeä vapaaehtoisuuden muoto, johon voi hakea jokainen yhdistyksen jäsen. Hallituksessa saat näköalapaikan yhdistyksen toimintaan sekä pääset tekemään mielenkiintoisia tehtäviä kunkin vastuualueen mukaisesti. Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, voit kysyä siitä lisää toiminnanjohtajalta jutta.laino@endometrioosi.fi.

Vuosikokouksen jälkeen vapaamuotoista pikkujoulujen viettoa ruokaillen. Ohjelmassa yhteistyöyhdistyksen Tunne Rintasi ry:n rintojen omatarkkailu opastus. Paikka Ravintola Astorin kabinetti, Aleksis Kiven Katu 26.

Tarjoilun vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumiset viimeistään perjantaina 24.11. sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja@endometrioosi.fi .

TERVETULOA!