Moonan julkaisutilaisuus avaa Endometrioosiviikon 2017

Aika: 20.3.2017 klo 17.00- 18.45
Paikka: SOSTE ry, Yliopistonkatu 5, Helsinki
Pukukoodi: Fiksua ja mukavaa, mieluiten Pukeudu keltaiseen-päivän hengessä

Endometrioosiyhdistyksen Nuori nainen ja endometrioosi-projektin tuottama Moona Oirepäiväkirja ja nettisivut julkaistaan Endometrioosiviikon aluksi maanantaina 20.3.2017. Julkaisutilaisuus pidetään Helsingissä, SOSTE ry:n tiloissa. Moona Oirepäiväkirja on sovellus, joka kannustaa kaikkia tutustumaan omiin kuukautiskiertoon liittyviin oireisiin.

Julkaisutilaisuudessa kuullaan mm. nuorten endometrioosia sairastavan tarina, LKT, Naistentautien ja synnytysten erikoislääkärin Päivi Härkin puheenvuoro ja helmikuussa Ne: Kuukautiset-kirjan julkaisseiden Rosa Meriläisen ja Sanna Seiko Salon rohkaisusanat. Tilaisuudessa tarjolla pientä purtavaa. Vietämme maanantaina myös Pukeudu keltaiseen-päivään, joten ilahdumme jos olet huomioinut tämän jollain tapaa :).

Tilaisuuteen ovat tervetulleita Endometrioosiyhdistyksen jäsenet ja yhteistyökumppanit!

Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 13.3.2017 osoitteeseen maija.boren(a)endometrioosi.fi