Medialle

Yhdistyksellä on tarjota haastateltaviksi sekä kokemusasiantuntijoita että asiantuntijalääkäreitä.

Haastattelupankissamme on erilaisia endometrioosittarien selviytymistarinoita, on kyse sitten elämästä endometrioosin kanssa, lapsettomuudesta, radikaalileikkauksesta, hormoonihoidoista, kroonisesta kivusta jne.

Lisäksi meillä on joukko terveydenhuollon asiantuntijoita ja endometrioosiin perehtyneitä lääkäreitä, joita voimme pyytää haastateltaviksi tai tarkistamaan jutun faktatiedot.

Toiminnanjohtaja Jutta Laino-Tabell sekä puheenjohtaja Dana Parades kertovat mielellään endometrioosista ja yhdistyksen toiminnasta. Meiltä saat myös taustamateriaalia ja muuta aineistoa. Kuvituksesi on tarjolla esimerkiksi maailmanlaajuiseen Älä vaikene! -kampanjaa liittyviä kuvakollaaseja.

Jos haluat tehdä jutun meidän alueellisesta toiminnasta, vertaistukiryhmistä tms. ota yhteyttä Juttaan.

jutta.laino(a)endometrioosi.fi tai p. 050 372 4453

puheenjohtaja(a)endometrioosi.fi tai 050 372 5903