Vaihto- ja palautusoikeus

Tilauksen peruuttaminen tilauksen lähdettyä asiakkaalle
Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus (Suomeen tehdyt tilaukset). Osto- tai noutohetkeksi katsotaan päivä, milloinka asiakas on tuotteen postista saanut. Asiakkaalla on velvollisuus todistaa päivä, jolloin paketti oli postista noudettu tai saatu (esimerkiksi postin kuitin avulla). Noutamatta jättäminen ei ole peruutus.

Tuotteen tulee olla täysin käyttämätön, pesemätön, myyntikuntoinen ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa käyttöohjeineen. Asiakkaan tulee tarkastaa tuote (oikea koko, väri tms.) ennen sen käyttöönottoa.
 
Ennen tuotteen palauttamista, ota yhteyttä viestinta(a)endometrioosi.fi. Palautetun tuotteen hinta palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille, kun tuote on todettu myyntikuntoiseksi yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Oston toimituskuluja ja takaisinpalautuskuluja ei makseta takaisin. Kirjalliseen ilmoitukseen on laitettava seuraavat tiedot:
    •    tilaajan nimi
    •    osoite
    •    tilauspäivä
    •    tuote
    •    palautuksen syy
    •    tilinumero

Palautamme tuotteen hinnan asiakkaan tilille pois lukien toimitus- ja postituskulut 14 vuorokauden kuluessa, mikäli se on todistettavasti jätetty postin kuljetettavaksi tässä sopimuksessa mainituin ehdoin.
 
Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
Tarkista lähetys postissa postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee heti postikonttorissa vahinkoilmoitus kuljetusyritykselle. Ota tämän jälkeen yhteyttä sähköpostitse viestinta(at)endometrioosi.fi ja lähetä vahinkoilmoitus meille.
 
Vaihto- ja palautusoikeus
messuilta ja muista vastaavista tapahtumista ostetut tuotteet
Messuilla ja muissa vastaavissa tapahtumissa ostetuilla tuotteilla sekä ko. tapahtumiin ennakkoon tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Vaihto- ja palautusoikeus
yksilölliset tuotteet
Asiakkaalle tilauksesta yksilöllisesti tehdyillä tai muunnelluilla tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.
 
Lunastamaton paketti
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus tai palautus. Lunastamatta jätetyistä paketista perimme toimitus- ja postituskulut näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti.


Täältä löydät palautuslomakkeen. Tulosta se ja laita tuotepalautuksen mukaan!

Ennen tuotteen palauttamista, ota yhteyttä viestinta(a)endometrioosi.fi.