Tilaus- ja toimitusehdot


Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat ainoastaan endometrioosi.fi-sivustolta tilattuja tuotteita. Nämä toimitusehdot eivät koske http://endometrioosiyhdistys.spreadshirt.fi/-sivustolta tilattuja tuotteita.
 

Tilaus-, toimitus- ja maksuehdot (sopimusehdot)
Endometrioosiyhdistys ry (y-tunnus 1969748-5, Keihäsniementie 4, 33470 Ylöjärvi, viestinta(a)endometrioosi.fi) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävä arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Emme vastaa nettisivuilla olevista virheistä.
 
Tiedustelut
Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin seitsemän arkipäivän kuluessa. Lomista ja muista viivästyksistä ilmoitamme sivuillamme etukäteen.
 
Tilaaminen
Tilaukset hoituvat helpoiten verkkokaupan kautta, käyttämällä tilauslomaketta. Tilaajan tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin tilauksen toimittamiseen ja mahdollisesti tilaukseen liittyvien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi tuotteita sinun edellytetään tutustuneen voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.
Tilauksia voivat tehdä verkkokaupassa vain täysi-ikäiset (yli 18-vuotiaat).
 
Varasto
Varaston tilannetta pyritään pitämään ajantasalla. Jos tilaamasi tuote on päässyt loppumaan, ilmoitamme siitä ennen laskun/tilauksen lähettämistä ja voit päättää perutko koko tilauksen vai lähetetäänkö muu osa tilauksesta.
Osa tuotteistamme on tilaustuotteita, jotka lähetetään eri paikasta (esim. Satu Malin kirja).
 
Hinnat
Kaikki hinnat sisältävät Suomen lain määrittelemän ja tällä hetkellä voimassa olevan arvonlisäveron. Endometrioosiyhdistys ry pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin, eikä vastaa mahdollisista virheistä tuotetiedoissa.
 
Toimitus- ja postikulut
Tilaus toimitetaan postitse. Toimitus- ja postikulut laskutetaan tilauksen painon mukaan. Mahdolliset poikkeavat toimitus- ja postikulut on ilmoitettu tuotteen tiedoissa. Tilaukset toimitetaan ainoastaan Suomeen.

Postitse laskulla (Pankkisiirto, SEPA-maksu)
Kaikki tilaukset lähetetään yhdessä paperisen laskun kanssa.

Viivästyskorko ja maksukehotusmaksu
Viivästyskorko on 7,0% (vuonna 2017). Maksukehotusmaksu on 7,00€. Laskua koskevat huomautukset on tehtävä ennen eräpäivää. Ennakkolaskulla maksettaessa emme voi toimittaa tilausta ennen maksun kirjautumista tilillemme.
 
Toimitusaika
Tilausvahvistus
Tilausvahvistus ei lähetetä. Tilaus lähetetään yhdessä paperisen laskun kanssa.
 
Postituspäivät
Tilaukset postitetaan noin kahden viikon kuluessa tilauksesta.

Poikkeavat aikataulut
Poikkeavista aikatauluista koskien tilausten toimitusta, ilmoitetaan erikseen Endometrioosiyhdistyksen kotisivulla!
 
Tilauksen peruuttaminen
Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ilmoita siitä sähköpostitse vuorokauden aikana tilauksesta. Peruuttamisesta ennen tilauksen postittamista ei tule sinulle kuluja.

Vaihto- ja palautusoikeus
Tilauksen peruuttaminen tilauksen lähdettyä asiakkaalle
Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus (Suomeen tehdyt tilaukset). Osto- tai noutohetkeksi katsotaan päivä, milloinka asiakas on tuotteen postista saanut. Asiakkaalla on velvollisuus todistaa päivä, jolloin paketti oli postista noudettu tai saatu (esimerkiksi postin kuitin avulla). Noutamatta jättäminen ei ole peruutus.

Tuotteen tulee olla täysin käyttämätön, pesemätön, myyntikuntoinen ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa käyttöohjeineen. Asiakkaan tulee tarkastaa tuote (oikea koko, väri tms.) ennen sen käyttöönottoa.
 
Ennen tuotteen palauttamista, ota yhteyttä viestinta(a)endometrioosi.fi. Palautetun tuotteen hinta palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille, kun tuote on todettu myyntikuntoiseksi yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Oston toimituskuluja ja takaisinpalautuskuluja ei makseta takaisin. Kirjalliseen ilmoitukseen on laitettava seuraavat tiedot:
    •    tilaajan nimi
    •    osoite
    •    tilauspäivä
    •    tuote
    •    palautuksen syy
    •    tilinumero

Palautamme tuotteen hinnan asiakkaan tilille pois lukien toimitus- ja postituskulut 14 vuorokauden kuluessa, mikäli se on todistettavasti jätetty postin kuljetettavaksi tässä sopimuksessa mainituin ehdoin.
 
Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
Tarkista lähetys postissa postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee heti postikonttorissa vahinkoilmoitus kuljetusyritykselle. Ota tämän jälkeen yhteyttä sähköpostitse viestinta(at)endometrioosi.fi ja lähetä vahinkoilmoitus meille.
 
Vaihto- ja palautusoikeus
messuilta ja muista vastaavista tapahtumista ostetut tuotteet
Messuilla ja muissa vastaavissa tapahtumissa ostetuilla tuotteilla sekä ko. tapahtumiin ennakkoon tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Vaihto- ja palautusoikeus
yksilölliset tuotteet
Asiakkaalle tilauksesta yksilöllisesti tehdyillä tai muunnelluilla tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.
 
Lunastamaton paketti
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus tai palautus. Lunastamatta jätetyistä paketista perimme toimitus- ja postituskulut näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti.
 
Ylivoimainen este
Endometrioosiyhdistys ry ei ota vastuuta siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ylivoimaisen esteen vuoksi. Tällaisia ovat esimerkiksi sota, luonnonmullistukset, vienti- ja tuontikielto, viranomaisen päätös, yleisen liikenteen häiriintyminen tai muu vastaava Endometrioosiyhdistys ry:n toimintaa estävä tai vaikeuttava asia. Myös sairaustapauksista johtuvat esteet kuuluvat tähän luokkaan.
 
Mikäli tällainen este tapahtuu, pyrimme ilmoittamaan asiasta tilaajille niin pian kuin se on mahdollista.
 
 
Riitojen ratkaisu
Tässä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen lakia.
Tilaus-, toimitus- ja maksuehtojen muutoksista ilmoitetaan etukäteen verkkokaupan sivuilla.
 
 
Tilaukset ulkomaille/international orders
Valitettavasti emme voi toimittaa kaikkia verkkokaupan tuotteita ulkomaille. Kysy lisää!
We are sorry but we cannot deliver our products outside Finland. Ask for more details!
viestinta(at)endometrioosi.fi