Keltainen nauha on tukesi endometrioosia sairastaville!

Endometrioosia sairastavat ympäri maailman käyttävät keltaista tietoisuusnauhaa (engl. Yellow Awareness Ribbon), jolla voi osoittaa tukeaan endometrioosia sairastaville. Vastavaanlaista nauha on esimerkiksi rintasyöpää sairastavien naisten asiaa ajava Roosanauha.

Keltaisten nauhojen tarkoituksena on lisätä endometrioositietoutta. Keltaista nauhaa ja väriä pidetään esillä erityisesti Endometrioosiviikolla ja kampanjassa.
Voit ostaa oman keltaisen nauhasi Endometrioosiyhdistyksen nettikaupasta tai lisätä sosiaalisen median profiilikuvaan keltaisen nauhan kertoaksesi viestiä endometrioosista.

Endometrioosiyhdistyksen kannattajat ovat lämpimästi tervetulleita liittymään yhdistyksen kannattajajäseniksi.